CLOUD

De Cloud – of Cloud computing – is een veelomvattend en veelgehoord begrip. Dankzij de Cloud neem je applicaties, bestanden, telefonie of zelfs complete werkplekken af via een online verbinding. Dus gebruikte software, applicaties en data staan niet meer lokaal op de server, maar buiten het bedrijfsnetwerk. 

Dankzij Cloud Computing is voor het gebruik van software en opslaan van gegevens geen uitgebreid serverpark meer nodig. Alleen een internetverbinding is voldoende! Er hoeven ook geen dure licenties meer te worden aangeschaft. Werken in de Cloud betekend tegen een vast bedrag per maand, altijd de nieuwste software zonder zorgen over beheer, onderhoud en security.

Office 365


Office 365 is een Cloud service van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda’s, chat, vergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt u over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. U kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Workspace


Workspace 365 is een online werkplek met de kracht van Office 365 of Hosted Exhange-Sharepoint. Door de eenvoudige interface creëert Workspace 365 meer structuur en eenvoud dan Office 365 en Hosted Exchange-Sharepoint. Doordat Workspace 365 email, documenten en bedrijfsprocessen ondersteunt en op een overzichtelijke manier aan elkaar koppelt, wordt de productiviteit van gebruikers verhoogd.

Hosting


Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt.

 .